Βρείτε την επαφή σας τώρα

Γενέθλια:
Σεξουαλική προτίμηση:

Αναζήτηση για:

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email

Είμαι άνω των 18 ετών. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί Επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους και Προϋποθέσεις, Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική για τα Cookies

GAY ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

31526 μέλη online τώρα

Άντρες Ψάχνουν Άντρες στην Ελλάδα

Θέλουμε να βρούμε ερωτικό σύντροφο, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει με φλερτ σε επίπεδο φιλικής παρέας, στον κοινωνικό περίγυρο της γειτονιάς ή στους χώρους εργασίας και σπουδών.

Αλλά ακόμα και όσοι ομοφυλόφιλοι έχουμε αποδεχτεί τον εαυτό μας ως gay και θέλουμε να ζήσουμε όπως νιώθουμε, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη σκληρή ταξική πραγματικότητα στην προσπάθειά μας να έρθουμε σε επαφή -ερωτική ή φιλική- με άλλους ομοφυλόφιλους.

Γι’ αυτό καταφεύγουμε σε άλλους τρόπους γνωριμιών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αυτός που θα συναντήσουμε θα είναι gay και δε θα κινδυνεύσουμε να μας χλευάσουν ή να μας επιτεθούν.


Βρες ακριβώς αυτό που θέλεις και ζήσε τη δική σου ερωτική ιστορία !

Στην ουσία ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος για να κάνει ερωτικές γνωριμίες ένας χαμηλόμισθος ή άνεργος ομοφυλόφιλος είναι κυρίως το ίντερνετ.

Στο GayLand.gr δεσμευόμαστε να παρέχουμε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον όπου θα μπορείτε άνετα να κάνετε μία γνωριμία. Συνδυάζουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για εσάς με τις πληροφορίες που μας έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ακόμα και σας βρίσκουμε το ιδανικό ταίρι!

Η επιλογή είναι δική σας. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς πίεση, χωρίς ντροπές... σας δίνεται απλά η ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες και να βρείτε ελεύθερους άνδρες με παρεμφερείς αξίες, ενδιαφέροντα και εμπειρίες. Δημιουργήστε το προφίλ σας, δημοσιεύστε φωτογραφίες σας, δείτε τα προφίλ από πρόσωπα που κίνησαν το ενδιαφέρον σας, κάντε online chat, ανταλλάξτε μηνύματα μέσα από το GayLand... και μία νέα γνωριμία, μία δυνατή φιλία ή ακόμα κι ένας γάμος είναι μόνο ένα «κλικ» μακριά! Όλα γίνονται εύκολα κι όλα είναι πιθανά μέσα από την υπηρεσία γνωριμιών Gayland!


Ζήσε τη δική σου ερωτική ιστορία !

Αναζητάς ενδιαφέροντα άτομα που μένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Ελεύθερους άντρες απʼ όλο τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα; Θέλεις να κάνεις dating με Έλληνες; Ψάχνεις γνωριμίες με άντρες στον Ελληνικό χώρο; Μήπως θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με Ελληνίδες που ζουν στην Ελλάδα; Στο GayLand θα βρεις Έλληνες singles που μένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό κι αναζητούν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Μπες τώρα στο GayLand.gr και γίνε μέλος δωρεάν!